- 150 g orez lunguieț sau basmati
- 400 g somon afumat
- 1 roșie
- 6 linguri cu capere
- 2 oua fierte
- 1 cana de mazăre fiarta
- 2 linguri de zeama de lămâie
- câteva fire de rucola
- sare
- piper
- ulei de măsline.
MOD DE PREPARARE.
Fierbem orezul într-o cratiță cu apa multa,sare timp de 15-20 minute. Când a fiert îl scurgem de apa și îl trecem prin jetul de apa rece lăsându-l la scurs.
Tăiem somonul fășii subțiri și ouăle cuburi. Spălăm roșia și o tăiem cubulețe.
Într-un bol punem orezul cu somonul afumat,mazărea,ouăle, cubulețele de roșie și caperele. Condimentam cu sare,piper, zeama de lămâie ai ulei de măsline.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu