marți, 29 octombrie 2013

SALATA DE VINETE CU NUCI ȘI GRANADA

INGREDIENTE:


  • 1 kg de vinete
  • 3 roșii
  • 1 pahar de nuci măcinate
  • 2 lămâi
  • 1 rodie
  • 3 caței de usturoi zdrobiți
  • sare, piper
  • 1 ceapa roșie tăiată rondele
  • 1/2 ceapa alba tăiată rondele



MOD DE PREPARARE:

Vinetele se coc pe tava din cuptor sau pe grătar. Dupa ce s-au copt, le lăsăm la scurs.
Dupa ce s-au scurs de zeama le tocam cu, cuțitul pe un fund de lemn, le punem într-un bol și adăugam usturoiul zdrobit si amestecam. Daugam nucile pisate,boabele de la rodie. Amestecam bine.
Tăiem roșiile cuburi mici și le adaugăm în salata. Stoarcem lămâile și adăugăm sucul în salata de vinete, sare și piper după gust. Se ornează cu rondelele de ceapa.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...