INGREDIENTE:
- 8 filete de curcan de la pulpa
- 4 linguri de faina
- 1 linguriță de cimbru
- ulei
- sare
- piper
INGREDIENTE PENTRU SOSUL DE MĂSLINE:
- 40 măsline verzi fără sâmburi
- 1 pahar cu vin de jerez
- 1/2 ceapa
- 1 cățel de usturoi
MOD DE PREPARARE:
Saram și piperam filetele de curcan. Încălzim putin de ulei într-o tigaie și le prăjim pe ambele părți. Le punem pe un platou.
Pentru prepararea sosului de măsline, tocam mărunt măslinele,ceapa și usturoiul.
Adăugăm un pic mai mult de ulei în tigaia care am prăjit carnea, punem la înăbușit ceapa și usturoiul până se moaie putin.
Punem vinul de jerez și măslinele amestecând putin. Adăugăm carnea în tigaie împreună cu celelalte ingrediente, presărăm faina, acoperim cu capacul și fierbem la foc potrivit 10 minute. Condimentam cu cimbru și dam de pe foc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu