joi, 31 octombrie 2013

CONOPIDA CU BACON

INGREDIENTE:


  • 1 conopida
  • 100 g. Bacon
  • 2 iaurturi
  • 1 ceapa
  • 1 linguriță de faina
  • 1 cubuleț  knorr
  • 1 lingura de ulei de măsline
  • 1 linguriță de boia dulce (iute)
  • sare și piper
  • pătrunjel


MOD DE PREPARARE:

1) Tăiem baconul cubulețe.
Ceapa o tocam mărunt.
Curățăm conopida și scoatem buchetele o punem la fiert într-o cratiță cu apa și putina sare. O scurgem și o punem într-un bol.

2)Punem ceapa la prăjit în putin ulei de măsline 3 minute. Adaugăm baconul și presaram faina amestecând bine. Adaugam cubul de knorr impreuna cu iaurturile. Saram și piperam după gust, amestecam foarte ușor și mai lasam la fiert 3-4 minute.

3) Turnam sosul peste conopida si presaram  un praf de boia dulce si patrunjel. Se serveste cald.



POFTA BUNA!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...