- 4 oua
- 50 g rucola
- 250 g măsline verzi
- 100 g ridichi
- mărar
- 25 g migdale prăjite
- usturoi
- piper
- ulei de măsline
- boabe de muștar
- 1 ceapa verde
- oțet de jerez
- 4 felii de pâine
MOD DE PREPARARE:
Preparam pentru început un sos din: putin ulei, oțet, mărar, piper, și muștar. Așezăm într-un bol arugula. ridichile tăiate feliuțe, ceapa tocata mărunt și turnam peste ele sosul preparat mai sus. Fierbem ouăle 5 minute.
Pentru a prepara pateul de măsline, introducem în blender măslinele, usturoiul și migdalele și batem bine până se formează o pasta.
Prăjim feliile de pâine și le ungem cu pateul de măsline verzi. Servim salata în platouri și așezăm deasupra oul fiert și curățat de coaja.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu