- 2 păstrăvi
- 4-5 cartofi
- 2-3 caței de usturoi
- 1 roșie
- ulei de măsline
- sare
MOD DE PREPARARE:
MUJDEIUL DE USTUROI:
1 )Curățăm cățeii de usturoi și ii zdrobim cu zdrobitorul, adăugam un praf de sare. Frecam usturoiul cu pisoiul de usturoi ca pe maioneza și adaugăm ulei putin cite putin până ia consistenta unei maioneze. Rosia o punem la copt în cuptor sau pe grătar, pe aragaz apoi o curățăm de coaja și o zdrobim foarte bine în mujdeiul de usturoi.
2) Cartofii ii curățăm de coaja și ii tăiem feliuțe și ii punem la prăjit în ulei cu putina sare.
3) Păstrăvii ii punem în tava de cuptor ii ungem cu putin ulei ii sărăm și ii introducem la cuptorul încins la 150º C sau după preferință pe grătar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu