duminică, 20 octombrie 2013

SARDINE CU LEGUME SI SOS DE PESTO

INGREDIENTE:


  • 4-6 sardine
  • sos de pesto
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 bostănel mare
  • ulei de măsline
  • sare


MOD DE PREPARARE:

Ardeiul gras rosu se curata de semințe, se spală și se taie fâșii potrivit de groase.
Bostănelul se spală bine și se taie fâșii subțiri.
Încălzim cuptorul, legumele le punem pe o tava de cuptor și le stropim cu putin ulei de măsline si putina sare.
Le introducem în cuptor și le lăsăm sa se moaie. Dupa ce le-am scos din cuptor le punem într-un bol și le punem sos de pesto după gust. Amestecam bine.
Sardinele le curățăm de solzi și de mate, le spălam și le dam sare. Le preparam în cuptor sau pe grătar după preferință. Se servesc cu garnitura de legume și sos de pesto.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...