- 250 ml. ulei
- 250 g. rahat
- 125 ml. borș sau apa minerala (dacă este necesar mai adăugăm)
- 500 g. faina
- 1 linguriță de drojdie uscata
- sare
- zahar pudra
MOD DE PREPARARE:
Într-un bol punem faina, drojdia și sarea. Formam o gaura în mijloc și adăugăm uleiul și borșul.
Amestecam toate ingredientele până se formeaza aluatul, lăsăm 15-30 minute la odihna.
Formam o foaie subțire, tăiem pătrate (în funcție de mărimea care doriți sa faceți cornulețele) iar apoi începem sa rulam cornulețele: punem pe un colt al pătratului un cubuleț mic de rahat iar apoi rulam, asa până la final.
Preîncălzim cuptorul la 200ºC ( depinde de cuptor) și introducem tava în cuptor pentru 15-20 minute.
Se scot din cuptor și se lasă 2-3 minute iar apoi le trecem prin zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu