miercuri, 5 iunie 2013

SALATA MEXICANA

INGREDIENTE:


  • 2 conserve de ton în suc propriu
  • 1-2 avocado
  • 2 roșii mari
  • 1 ardei gras rosu
  • 300 g. fasole roșie fiarta
  • 300 g. boabe porumb
  • 1 lima
  • pătrunjel
  • sare
  • piper, ulei


MOD DE PREPARARE:

Se spală roșiile, avocado, ardeiul gras rosu, se taie cubulețe mici și se pun într-un castron împreună cu fasolea.Se scurge tonul și se pune la un loc cu legumele în castron. Tocam mărunt pătrunjelul și condimentam salata cu pătrunjel,lămâie sau lima,sare și piper după gust.



POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...