sâmbătă, 8 iunie 2013

SALATA DE FASOLE VERDE CU DOVLEAC

INGREDIENTE:


  • 400 g. fasole verde
  • 1 dovleac
  • 4 fire ceapa verde
  • 1 lingura mărar
  • 1 lingura oțet de mere
  • 1 lingura miere de albine
  • 1 căpățâna de usturoi
  • ulei de măsline


MOD DE PREPARARE:

Fasolea verde se curata și se spală după care se pune la fiert cu apa și sare.Se scurge și se lasă la răcit. Dovleacul se curata și se pune la fiert cu apa și sare. Dupa ce a fiert se lașa la răcit și se taie cubulețe. Amestecam: păstăile, dovleacul, mărarul, usturoiul și ceapa tocate mărunt. Se condimentează cu oțetul din mere, miere de albine, ulei și sare după gust.



POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

INGREDIENTE: 1 pachet piscoturi de șampanie 2 cutii cu branza mascarpone 3 galbenusuri 3 linguri zahar cafea (poate fi și fără cafei...