vineri, 28 iunie 2013

PULPA DE GÂSCĂ CU CARTOFI LA CUPTOR

INGREDIENTE:


  • 4 pulpe de gâscă
  • 1 kg cartofi noi mici
  • 1 căpățâna de usturoi
  • 1 cub knorr de găină
  • sare piper cimbru


MOD DE PREPARARE:

Se pun la fiert pulpele și se spumează după care adaugă cubul knorr. Se fierbe 30 minute. Cartofii curățați se pun într-o tava de cuptor unsa cu ulei se adaugă pulpele se condimentează cu: sare, piper, cimbru apoi se adaugă o cana de supa din care au fiert pulpele și se adaugă cățeii de usturoi. Se acoperă tava cu o folie de aluminiu și se pune la cuptorul încins la temperatura de 200ºC  timp de 30 minute după care scoate folia de aluminiu lăsând sa se rumenească. Se servaeste cu salata verde.



POFTA BUNA!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

INGREDIENTE: 1 pachet piscoturi de șampanie 2 cutii cu branza mascarpone 3 galbenusuri 3 linguri zahar cafea (poate fi și fără cafei...