- 4 pulpe
- 200 g. caise uscate
- 1/2 praz
- 1 fir ceapa verde
- 50 g. fistic fără coaja
- 2 morcovi
- ulei de măsline
- piper
- sare
MOD DE PREPARARE:
Se curata morcovul și ceapa, spălam prazul și tocam totul foarte fin. Punem într-o tigaie putin ulei și călim la foc mic legumele. Când s-au mai muiat putin adaugăm fisticul ( care înainte îl sfaramam ) și caisele uscate. Le călim un minut după care le lăsăm la răcit. Dezosam pulpele după care le batem putin cu ciocănelul de lemn. Le umplem cu, compoziția anterioara, le rulam ca pe clătite și le încheiem cu scobitori.
Încălzim cuptorul la 180º și introducem pulpele în cuptor 30-45 minute. Se sărează și se piperează în timpul servirii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu