sâmbătă, 8 iunie 2013

PULPE DE PUI UMPLUTE CU CAISE USCATE SI FISTIC

INGREDIENTE:


  • 4 pulpe
  • 200 g. caise uscate
  • 1/2 praz
  • 1  fir ceapa verde
  • 50 g. fistic fără coaja
  • 2 morcovi
  • ulei de măsline
  • piper
  • sare


MOD DE PREPARARE:

Se curata morcovul și ceapa, spălam prazul și tocam totul foarte fin. Punem într-o tigaie putin ulei și călim la foc mic legumele. Când s-au mai muiat putin adaugăm fisticul ( care înainte îl sfaramam ) și caisele uscate. Le călim un minut după care le lăsăm la răcit. Dezosam pulpele după care le batem putin cu ciocănelul de lemn. Le umplem cu, compoziția anterioara, le rulam ca pe clătite și le încheiem cu scobitori.
Încălzim cuptorul la  180º  și introducem pulpele  în cuptor 30-45 minute. Se sărează și se piperează în timpul servirii.



POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...