sâmbătă, 22 iunie 2013

MAGDALENE LIGHT

INGREDIENTE:

  • 250 g faina alba sau integrala
  • 200 g zahar alb sau brun
  • 80 ml ulei
  • 4 oua
  • 2 cutii cu iaurt
  • pliculeț de praf de copt


MOD DE PREPARARE:

Separat batem albușurile spuma după care adaugăm zaharul în ploaie și la final galbenusurile cu uleiul. Într un  bol punem faina și adaugăm praful de copt care dinainte îl stingem cu putin lapte sau oțet  Dupa ce amestecam putin faina cu praful de copt adaugăm iaurtul și compoziția de oua. Amestecam totul foarte bine.
Încălzm cuptorul la 180ºC. Așezăm formele pe tava de cuptor și le umplem. Le introducem la cuptor 20 minute.



POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

INGREDIENTE: 1 pachet piscoturi de șampanie 2 cutii cu branza mascarpone 3 galbenusuri 3 linguri zahar cafea (poate fi și fără cafei...