joi, 20 iunie 2013

LEGUME PE PAT DE PIURE DE CARTOFI









INGREDIENTE:

  • 400 g piept de pui
  • 1/2 kg de cartofi
  • 1 bostanel
  • 1 ceapa
  • 1 vânata mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 roșii
  • 2 căței de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper


MOD DE PREPARARE:

Fierbem cartofii aproximativ 30 minute. Tocam usturoiul și ceapa, tăiem cuburi: bostăneii, vânata și ardeiul gras rosu. Prăjim ceapa 4 minute. Adaugăm ardeiul gras rosu și amestecam 5 minute. Adaugăm usturoiul, vânata ,  bostănelul  și rumenim 10 minute. Din cartofi pregătim un piure putin mai tare și îl lăsăm putin la rece.
Pieptul de pui îl tăiem cubulețe și îl prăjim putin. Amestecam cubulețele de piept de pui cu legumele și le așezăm pe patul de piure.



POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...