miercuri, 26 iunie 2013

PASTE CHINEZEȘTI CU PUI


INGREDIENTE:

  • 250 g paste chinezești
  • 200 g carne tocata de pui sau vita
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 morcovi
  • 1/2 varza
  • sos de soia
  • ulei
  • sare


MOD DE PREPARARE:

Punem o cratiță cu 2 litri de apa la fiert. Când a dat în clocot apa o dam la o parte de pe foc și punem pastele chinezești la moi 4 minute. Scurgem pastele și le trecem prin jetul de apa rece. Tăiem ardeii grași fâșii subțiri, morcovii rondele subțiri și varza fidelita. Punem într-o tigaie putin ulei și punem carnea, când s-a albit adaugăm morcovii, ardeii, varza și putina sare. Atenție: sare nu prea multa pentru ca sosul de soia este sărat. Dupa ce s-au muiat legumele dam de pe foc. Punem într-un bol pastele scurse și peste ele adaugăm sosul de soia  după gust. Amestecam bine după care adaugăm carnea cu legumele.A mestecam foarte bine. Se servește cald.




POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...