INGREDIENTE:
- 250 g paste chinezești
- 200 g carne tocata de pui sau vita
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde
- 2 morcovi
- 1/2 varza
- sos de soia
- ulei
- sare
MOD DE PREPARARE:
Punem o cratiță cu 2 litri de apa la fiert. Când a dat în clocot apa o dam la o parte de pe foc și punem pastele chinezești la moi 4 minute. Scurgem pastele și le trecem prin jetul de apa rece. Tăiem ardeii grași fâșii subțiri, morcovii rondele subțiri și varza fidelita. Punem într-o tigaie putin ulei și punem carnea, când s-a albit adaugăm morcovii, ardeii, varza și putina sare. Atenție: sare nu prea multa pentru ca sosul de soia este sărat. Dupa ce s-au muiat legumele dam de pe foc. Punem într-un bol pastele scurse și peste ele adaugăm sosul de soia după gust. Amestecam bine după care adaugăm carnea cu legumele.A mestecam foarte bine. Se servește cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu