joi, 2 mai 2013

SPAGHETE CU PIEPT DE PUI

INGREDIENTE:


  • 1 piept
  • 300 g spaghete
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura de bulion
  • 1 roșie
  • 1 cățel de usturoi
  • oregano
  • sare
  • ulei


MOD DE PREPARARE:

Tăiem pieptul de pui, cubulețe și îl rumenim în putin ulei într-o tigaie după care îl scoatem într-o farfurie.Mai adaugăm putin ulei în tigaia în care am rumenit pieptul și îl punem la încălzit pentru căli ceapa și usturoiul tocat mărunt.
Dupa ce s-a rumenit adaugăm ,bulionul diluat cu  putina  apa, roșia decojita si tăiata cuburi, sare si oregano dupa gust. Il lăsam sa fiarbă până obținem un sos mai grosuț.
Separat într-o cratiță punem apa cu sare la fiert și punem spagatele la fiert după instrucțiunile de pe pachet. Dupa fierbere le scurgem și le trecem printr-un jet de apa rece.
Adaugăm în tigaia cu sosul, bucățelele de piept și pastele, amestecam totul și le punem pe un platou.Se servesc, calzi.Cine dorește poate presară un pic de parmezan.





POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...