vineri, 31 mai 2013
PATEURI UMPLUTE CU TON ȘI OUA
INGREDIENTE:
1 pachet de foi pentru pateuri
2 fierte tari
1 ou crud pentru uns
2 cutii cu conserve de ton în ulei
100 ml suc de roșii
oregano
sare
MOD DE PREPARARE:
Se pune într-o tigaie tonul la prăjit, foarte putin. Adaugăm sucul de roșii, oregano și sare, amestecând mereu până se obține o pasta. Se lasă la răcit, după care adaugăm ouăle fierte tataie cubulețe foarte mici. Desfacem o foaie de pateu și cu gura paharului decupam un cerc. Il umplem cu o lingurița din compoziția de ton, pliem aluatul și ii lipim marginile cu dinții de la o furculiță, și asa până terminam compoziția. Intre timp încălzim cuptorul la temperatura de 200ºC. Le ungem cu un ou bătut crud după care le introducem la cuptor 10-13 minute.
Pateurile umplute cu ton și ou se servesc, calzi sau reci după preferință.
< PATEURI UMPLUTE CU TON SI OU >
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
INGREDIENTE: 1 pachet piscoturi de șampanie 2 cutii cu branza mascarpone 3 galbenusuri 3 linguri zahar cafea (poate fi și fără cafei...
-
INGREDIENTE: 1 kg. cartofi 2 linguri de unt 300 gr. carne tocata de vita 300 gr. carne de porc 1 lingura de oregano 1 ceapa 1 arde...
-
INGREDIENTE: 500 g faina 2 lingurițe sare 2 lingurițe zahar 2 lingurițe drojdie uscata 350 ml apa mac, susan sau sare mare, după pr...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu