vineri, 31 mai 2013

PATEURI UMPLUTE CU TON ȘI OUA


INGREDIENTE:

1 pachet de foi pentru pateuri
2 fierte tari
1 ou crud pentru uns
2 cutii cu conserve de ton în ulei
100 ml suc de roșii
oregano
sare

MOD DE PREPARARE:

Se pune într-o tigaie tonul la prăjit,  foarte putin. Adaugăm sucul de roșii, oregano și sare, amestecând mereu până se obține o pasta. Se lasă la răcit,  după care adaugăm ouăle fierte tataie cubulețe foarte mici. Desfacem o foaie de pateu și cu gura paharului decupam un cerc. Il umplem cu o lingurița din compoziția de ton, pliem aluatul și ii lipim marginile cu dinții de la o furculiță, și asa până terminam compoziția. Intre timp încălzim cuptorul la temperatura de 200ºC. Le ungem cu un ou bătut crud după care le introducem la cuptor 10-13 minute.
Pateurile umplute cu ton și ou se servesc, calzi sau reci după preferință.



                                          < PATEURI UMPLUTE CU TON SI OU >

POFTA BUNA!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

INGREDIENTE: 1 pachet piscoturi de șampanie 2 cutii cu branza mascarpone 3 galbenusuri 3 linguri zahar cafea (poate fi și fără cafei...