duminică, 19 mai 2013

VARZA MURATA CU GNOCCHI ȘI BACON

INGREDIENTE:

  • 500 gr. varza murata
  • 500 gr. gnocchi
  • 250 gr. bacon
  • ulei


MOD DE PREPARARE:

Tocam varza mărunt și o clătim cu apa rece. Punem într o cratiță ulei la încălzit și punem baconul tăiat cubulețe la prăjit foarte putin. Adaugăm varza murata și le călim până scade toată zeama.Intre timp punem o cratiță cu apa cu sare la fiert pentru gnocchi. Dupa ce a dat în clocot apa punem gnocchi la fiert, și ii lăsăm sa fiarbă până se ridica la suprafață,  după care ii scurgem de apa și ii adaugăm la un loc cu varza. Ii mai lăsăm sa fiarbă cam 5 minute amestecând mereu pentru a nu se prinde.Se servește calda.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...