sâmbătă, 18 mai 2013

IEPURE CU MASLINE

INGREDIENTE:


  • 1 iepure
  • 2 cepe
  • 500 ml. supa de pui
  • 2 linguri de muștar
  • 50 g. măsline negre fără sâmburi
  • 50 g. capere
  • 1 linguriță de oregano
  • piper
  • ulei


MOD DE PREPARARE:

Tăiem iepurele în bucatele potrivite și îl punem într un castron cu oregano, sare și piper. Bucățile de carne de iepure le punem la rumenit in putin ulei. Când au prins culoare le scoatem pe un platou. Curățam cele doua cepe apoi le tocam mărunt si le punem la călit in uleiul care am rumenit carnea de iepure. Adaugam muștarul, amestecam după care adaugăm carnea de iepure peste ceapa cu muștar. Punem supa de pui și lăsam sa fiarbă la foc potrivit 15 minute după care adaugăm măslinele impreuna cu caperele si mai lăsăm la fiert 2 minute.
Se servește cald.

POFTA BUNA?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...