- 1 iepure
- 2 cepe
- 500 ml. supa de pui
- 2 linguri de muștar
- 50 g. măsline negre fără sâmburi
- 50 g. capere
- 1 linguriță de oregano
- piper
- ulei
MOD DE PREPARARE:
Tăiem iepurele în bucatele potrivite și îl punem într un castron cu oregano, sare și piper. Bucățile de carne de iepure le punem la rumenit in putin ulei. Când au prins culoare le scoatem pe un platou. Curățam cele doua cepe apoi le tocam mărunt si le punem la călit in uleiul care am rumenit carnea de iepure. Adaugam muștarul, amestecam după care adaugăm carnea de iepure peste ceapa cu muștar. Punem supa de pui și lăsam sa fiarbă la foc potrivit 15 minute după care adaugăm măslinele impreuna cu caperele si mai lăsăm la fiert 2 minute.
Se servește cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu