INGREDIENTE:
- 1 borcănel de ansoa în ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi
- frunze de busuioc proaspete
- pâine de care va place mai mult,prăjită la cuptorul electric la 200ºC 2-5 minute, flacără sa ardă numai în partea de sus și la nivelul superior su prăjită la prăjitorul de pâine
- 2- 3 roșii
MOD DE PREPARARE:
Pâinea, dacă nu este feliata o feliem și o prăjim. Punem ansoa la scurs de excesul de ulei.
Separat tăiem roșiile cuburi și le punem într-un bol de stila cu putina sare și busuioc, lăsăm 5 minute pentru a lua aroma de la busuioc.
Intre timp avem grija sa nu ardem pâinea și când este gata, tăiem cățelul de usturoi în doua și cu partea care a fost tăiată, frecam usturoiul pe toată suprafața feliei de pâine.
Punem cuburi de roșii pe partea care a fost unsa cu usturoi și așezăm 1 sau 2 felii de ansoa.
Se servește cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu