INGREDIENTE:
- 1 brocoli
- 1 sfecla fiarta
- 1 roșie
- 4 ridichi
- 1 morcov
- 6-8 migdale prăjite și sfărâmate
- oțet de mere
- busuioc
- oregano
- menta
- ulei de măsline
- sare
PENTRU SOS:
- 2 iaurturi de soia sau naturale
- 1/2 castravete
- 1/4 ceapa
- oțet de mere
PREPARAREA SOSULUI:
Se pun într-un blender toate ingredientele și se mixează. Lasă putin până preparam salata.
MOD DE PREPARARE:
Brocoli ii scoatem buchețelele și l-e punem la fiert. Lăsam 10 minute. Scurgem de apa și lăsăm la răcit.
Într-un bol adaugăm: brocoli, sfecla rasa cu răzătoarea mare, morcovul ras, ridichile tăiate felii subțiri.
Se amesteca totul și se adaugă sosul,busuiocul, oregano, migdalele, uleiul de măsline și sare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu