- 500 g Merluciu sau orice fel de peste alb
- 1 ceapa verde sau 1/2 ceapa dulce
- 4 linguri de pesmet
- faina
- 1 ou
- 1 Lima
- 1/2 Mango
- 4 ridichi
- rucola
- 4 linguri de ulei de măsline
- piper, sare
MOD DE PREPARARE:
Tocam pestele, după ce am scos toate oasele. Punem pestele tocat într-un bol și amestecam cu: putina coaja rasa de la Lima, piper, oul, pesmetul și sare. Formam 4 hamburgeri și ii trecem prin faina. Ii punem la prăjit într-o tigaie cu ulei, aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau ii poți pune în cuptor pe o tava cu hirtie pergament la cuptorul încălzit la temperatura de 120ºC.
Separat tăiem ceapa mărunt, mango îl tăiem cubulețe și ridichile feliuțe subțiri. Amestecam totul cu zeama stoarsa de la Lima, sare și putin ulei de măsline.
Se servește pe platou hamburgerul acompaniat cu salata de Mango si citeva fire de arugula.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu