INGREDIENTE:
- 300 g linte fiarta
- 1 mar
- 9 roșii deshidratate
- 4 linguri de cuburi de ardei gras rosu
- 4 castraveciori în oțet
- 2 linguri de capere
- 4 linguri cu piniones sau miez de nuca
- 10 măsline negre fără sâmburi
PENTRU SOS:
- 2 linguri de sos soia
- 4 linguri de oțet de jerez
- 12 linguri ulei de măsline
MOD DE PREPARARE:
Punem roșiile deshidratate la muiat în apa aproximativ 2 ore. Marul îl spălăm, îl curățăm de sâmburi și li tăiem cuburi. Castraveciorii ii tăiem feliuțe.
Punem lintele într-o salatiera și adăugăm caperele, malinele tăiate feliuțe, castraveciorii tăiați și cubulețele de mar.
Scurgem roșiile și le tăiem cuburi adăugindu-le și pe ele ni salatiera.
Într-un bol amestecam sosul de soia, oțetul de jerez și uleiul de măsline amestecând până se formează un sos.
Amestecam cu ingredientele din salatiera.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu