marți, 12 noiembrie 2013

MACROU CU SOS DE MUSTAR MUSTAR

INGREDIENTE:


  • 3 pești MACROU
  • 4 linguri muștar boabe de la borcan
  • 4 linguri muștar Dijon
  • ulei, sare


MOD DE PREPARARE:

Curățăm macroul și îl spălăm. Il desfacem în doua cum deschidem o carte. Incalzim cuptorul la temperatura de 180º C. Într-un bol amestecam muștarul boabe cu cel de Dijon.
 Ungem un vas de yena cu ulei, așezăm pestele cu pielita pe vas. Ii dam sare și ungem cu muștarul preparat.
Introducem în cuptor timp de 15-20 minute.
Se servește cu cipsuri de cartofi.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

INGREDIENTE: 1 pachet piscoturi de șampanie 2 cutii cu branza mascarpone 3 galbenusuri 3 linguri zahar cafea (poate fi și fără cafei...