INGREDIENTE:
- 8 căței de usturoi
- 100 g jamon cubulețe
- 2 rediu fara pielita și tăiate cubulețe
- 4 oua
- ulei de măsline
- cimbru
- boia dulce
- 1l. supa de pui
- câteva felii de pâine din ziua anterioara
MOD DE PREPARARE:
Curățăm cățeii de usturoi, ii tocam mărunt și într-o cratiță punem putin ulei de măsline și călim usturoiul. Dupa ce a prins putina culoare usturoiul, adăugăm jamonul și amestecam 1 minut.
Adăugăm cubulețele de roșii cu usturoiul și jamonul lăsându-le la înăbușit 5 minute amestecând din când în când. Adăugăm cimbrul, boiaua dulce și supa de pui.
Fierbem totul la foc mic 10 minute. Intre timp pregătim farfuriile pentru ciorba și așeză pe ele feliile de pâine.
Într-o tigaie punem la prăjit ouăle ochiuri. Punem în farfurii peste pâine supa iar deasupra așezăm cite un ou ochi. Se servește fierbinte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu