- 1 pachet de unt
- faina
- 250 gr. rahat
- un praf de sare
- zahar pudra
MOD DE PREPARARE:
Pachetul de unt îl lăsăm la temperatura camerei aproximativ 1 ora.
Desfacem pachetul de unt și îl punem într-un castron, adaugăm praful de sare și amestecam cu faina putin cite putin până se formează un aluat moale. Nu se frământă prea mult, când s-a format un aluat îl lăsăm sa se odihnească putin și intre timp tăiem rahatul cubulețe. Întindem o foaie din aluatul format și cu ajutorul unui cuțit tăiem aluatul cuburi de circa 5-6 cm. pe 5-6 cm. așezăm cubulețele de rahat cite unul pe fiecare pătrat și formam cornulețele.
- Incalzim cuptorul la 180ºC , așezăm pe tava de cuptor o foaie de cuptor și cornulețele. Le lăsăm la cuptor uitându-ne din când în când la dosul cornulețului iar când a prins putina culoare le scoatem din cuptor. Nu le lăsăm mai mult timp pentru ca vor ieși tari. Le trecem prin zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu