duminică, 14 februarie 2016

ARDEI ITALIENI UMPLUTI CU BRANZA SI ANCHOA



Astăzi va voi prezenta un aperitiv ,, Ardei umpluți cu branza si anchoe,, unde avem o combinație de branza cu anchoa care conferă o aroma deosebita. Branza fiind ne sărata si cramoasa in amestec, cu anchoa care este foarte sărat se compensează.
Aici va trebui sa folosim ardei italieni copți pe care ii vom găsi in comerț la conserve iar daca sunteți adepții preparării 100% a rețetelor in casa, puteți cumpăra ardei italieni roșii si sa ii coaceți la cuptor in folie de aluminiu si sa preparați o branza naturala de casa pe care o recomand de pe blogul meu la rubrica ..Aperitive,,
Rețeta pentru 4 persoane.

INGREDIENTE:


  • 8 ardei italieni roșii copți (nu trebuie sa fie prea mari maxim 4 degete de la fundul ardeiului de lungime)
  • 400 g. branza de uns
  • putin cimbru
  • putin busuioc
  • 8 anchoa


MOD DE PREPARARE:

Tăiem 4 anchoa mărunt si ii vom amesteca impreuna cu branza pentru uns, cimbru si busuioc. Cu ajutorul unei furculițe vom amesteca pana se formeaza o pasta.
Umplem ardeii copți cu pasta obținuta, iar cu ceilalți 4 anchoa ramași, formam inelușe pe care le vom așeza pe fiecare ardei (ca in poza).


POFTA BUNA!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...