sâmbătă, 21 noiembrie 2015

CARNE DE VITA CU SOS SI GNOCCHI


INGREDIENTE:


  • 400 g gnocchi
  • 500 g carne de vita
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta de roșii
  • sare
  • piper
  • ulei



MOD DE PREPARARE:

Tăiem carnea de vita în cuburi potrivit de mari după care o trecem prin uleiul încins numai cât sa se albească și a nu mai lăsa sânge. Scoatem carnea pe un platou iar separat tocam ceapa, morcovul și ardeiul gras rosu cuburi și punem la călit în uleiul prin care am trecut carnea de vita.
Când au prins culoare adăugăm pasta de roșii, amestecam putin, punem carnea și apa cât sa depășească nivelul ingredientelor cu 2 centimetri aproximativ.
Saram și piperam după gust, lăsăm sa fiarbă la foc potrivit aproximativ 1 ora. Din când în când mai adaugam apa. Când a fiert carnea și zeama a scăzut pe la jumătate, dam de pe foc, scoatem carnea și pasam totul la robot pana obținem un sos, dacă este prea apos îl puteți pune la fiert pana mai scade și se formeaza sosul. La final punem carnea și dam doua trei clocote.
Fierbem gnocchi în apa multa cu un praf de sare iar în momentul când încep sa se ridice la suprafață
înseamnă ca sunt gata și ii scoatem pe rând cu ajutorul unei spumiere.
Punem pe platou gnochi impreuna cu carnea de vita cu sos.
Carnea de vita cu gnocchi se servește cald.


POFTA BUNA!


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...