INGREDIENTE:
- 1 piept pui
- 1 ceapa
- 1 bostănel
- 2 morcovi
- 200 g păstăi
- 1 cățel de usturoi
- 1 lămâie
- 1 lingura cu miere de albine
- 3 linguri de sos de soia
- sare, piper
- ulei de măsline
MOD DE PREPARARE:
Se taie pieptul de pui șuvițe subțiri. Se pune într un bol și se lasă la macerat cu sucul de la o lămâie,coaja rasa de lămâie,piper mierea de albine și putin ulei.Se lasă la aproximativ 1 ora.
Se spală prazul se taie rondele de 1/2 centimetri,ceapa se taie peștișor. Se spală morcovii, bostănelul și păstăile și se taie fâsâi.
Încălzim 2 linguri de ulei în care punem la călit ceapa și prazul. Cand au prins culoare se adaugă morcovii și păstăile iar după 2-3-minune adaugăm bostănelul. Se mai lasă putin la prăjit după care le așezăm pe un platou.
Se adaugă din nou un pic de ulei de măsline în tigaie si punem pieptul de pui care a stat la macerat. Când pieptul s-a rumenit adaugăm zeama care a rămas de la pieptul macerat mierea.Se amesteca bine după care se pun în platou cu legumele la un loc.Se adaugă sosul de soia.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu