INGREDIENTE:
- 4 pești Macrou
- 300 g cartofi
- 1 ardei verde
- 1 roșie
- 1 ceapa
- 0,5 dl.supa de peste
- 1 linguriță de pătrunjel tocat proaspăt
- sare
- ulei
MOD DE PREPARARE:
Curățăm peștii, tăiem capurile și ii spălam cu apa rece.Ii tăiem bucăți de cite 2 cm.
Curățam,cartofii și ii tăiem cuburi mari. Spălam ardeiul și îl tăiem cubulețe. Curățam roșia și o tăiem cubulețe.Tocam mărunt ceapa.
Punem ceapa la prăjit, ardeiul verde și roșia după care adaugăm cartofii și ii lăsam putin la prăjit. Adaugăm supa de peste,sare după gust și lăsam sa fiarbă cam 20 de minune. Adaugăm pestele și mai lăsam la fiert încă 2 minune. La sfârșit adaugăm pătrunjelul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu