miercuri, 10 aprilie 2013

BĂRCUȚE DE ANDIVE


Aceasta rețetă de ,, barcute de andive ,, este un tip de salata arata pe mesele  festive de altfel este gustoasa în ciuda faptului ca este știut  ,,andivele,, sunt putin amărui dar aceasta combinație este buna pentru ca su se simte de loc gustul amar al andivelor.
Va recomand sa o încercați.

INGREDIENTE:



  • 4 andive
  • 1 avocado
  • 2 roșii
  • 1 ceapa potrivita
  • câteva frunze de salata 
  • sare
  • 2 linguri ulei de măsline 

 MOD DE PREPARARE:

 Se taie cubulețe mici roșiile,andivele,ceapa, și salata (câteva frunze). Se condimentează cu sare si ulei. Se umple cite o frunza de andiva. Se poate servi și cu brânza pentru uns tip philadelphia.


POFTA NUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...