- crenvusti de pui
- o vânată mica
- jumătate de ardei gras verde
- jumătate de ardei gras rosu
- 1 ceapa
- mozzarela
Blat:
- 500 g faina integrala
- 25 g drojdie proaspăta
- 1 lingura de zahar
- 3 linguri de ulei de măsline
- 15 g sare
Sos:
- 2 linguri de bulion
- 1 ceșcuță apa
- oregano
- sare
MOD DE PREPARARE:
Într-un bol se amesteca faina cu drojdia (diluata într o ceșcuță cu putina apa călduță ), se adăugă sarea, zaharul, uleiul și se amesteca pana devine o masa omogena ca pentru pâine. Se lasă la crescut aproximativ o ora.
Se taie legumele cuburi mici și crenvustii în feliuțe de un deget grosime. Apoi se întinde blatul într o tava cu foaie pergament. Punem sosul de roșii peste blat după care adaugă legumele și crenvustii. La sfârșit se presară cu brânza rasa. Se bagă la cuptorul preîncălzit circa 30-40 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu