INGREDIENTE:
- 500 g dovleag
- 1 lingura smantana pentru gatit
- 1 cățel de usturoi
- 1 praz
- o bucățica de ghimbir cât unghia
- supa de legume
- putin patrunjel tocat fin
- ulei
MOD DE PREPARARE:
Se curata usturoiul și se toaca mărunt. Se spală prazul și se toaca mărunt. Punem uleiul la încălzit in care vom căli usturoiul impreuna cu prazul. Când a prins putina culoare, adaugăm dovleacul curățat și tăiat cubulețe. Lasam sa se înăbușe 2-3-minute, după care adaugăm supa de
legume, cât sa cuprindă totul. Adaugă ghimbirul și sărăm după gust.Se lasă la fiert până fierbe dovleacul. Pume da la blender până se formează o crema. La final punem smantana.
Se servește calda cu putin pătrunjel tocat.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu