Pentru 4 persoane.
Timp de preparare 40 minute.
INGREDIENTE:
- 1 piept de curcan
- 1 ceapa roșie
- 500 g. brocoli
- 200 g. caju decojit
- 4 curmale fara sâmburi
- 2 linguri cu miere de albine
- sos de soia
- ulei de măsline
- sare
- piper
MOD DE PREPARARE:
Desfacem brocoli in buchetele apoi îl spălăm si îl uscam cu șervetele de bucătărie. Punem ulei de măsline la încălzit in care vom căli brocoli pentru 5 minute.
Separat curățăm ceapa si o tăiem peștișor. Spălăm pieptul de curcan îl uscam cu șervetele de bucătărie si îl tăiem cuburi. Punem sare si piper pe pieptul de curcan, apoi îl punem la prăjit impreuna cu brocoli. Întoarcem bucățile de piept pe toate părțile pentru a se rumeni uniform.
Incorporam caju, curmalele ( după preferință întregi sau făcut bucăți) si ceapa.
Amestecam câteva minute, adăugam sos de soia după gust si mierea de albine. Se servește cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu