joi, 3 aprilie 2014

LINTE CU CIUPERCI


  • PENTRU 4 PERSOANE
INGREDIENTE:


  • 200 g. linte
  • 1 cartof
  • 8 ciuperci
  • 1 ceapa
  • boia dulce
  • vin alb
  • ulei
  • sare

MOD DE PREPARARE:

Tocam ceapa mărunt și o punem la călit cu putin ulei. Dupa ce s-a călit ceapa, adăugăm vinul alb și lăsăm sa se evapore alcoolul. Incorporam boiaua și mestecam ușor. Adaugam lintele pe care le-am spălat intre timp și le amestecam bine 1 minut. Adaugam apa putin cite putin până sunt aproape fiertele lintele. Incorporam ciupercile spălate tăiate în doua sau în patru depinde de marine, adăugăm cartoful curățat, tăiat cubulețe și sare după gust. Lasam la fiert la foc mic până au fierț cartofii.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...