- PENTRU 4 PERSOANE
INGREDIENTE:
- 500 g. peste alb
- 8 anghinare curățate și tăiate în jumătăți
- 2 caței de usturoi
- 500 g. roșii
- vin alb
- oregano
- sare
MOD DE PREPARARE:
Pestele îl condimentăm după preferință și îl preparam pe grătar.
Usturoiul îl tocam mărunt și li punem la călit în putin ulei. Separat curățăm roșiile, le curățăm de semințe și le tăiem cuburi mici. Le punem împreuna cu usturoiul și lăsăm sa fiarbă până se moaie cuburile bine. Adăugăm putin vin și lăsăm sa fiarbă până iese alcoolul iar apoi punem anghinarele și condimentam cu oregano și sare.
Le putem fierbe în oala de presiune timp de 15-20 minute sau dacă le fierbem normal le adăugăm apa din când în când. Se servește cu orez fiert și pestele preparat la grătar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu