luni, 17 martie 2014

NAUT IN STIL INDIAN

INGREDIENTE:


  • 500 g năut fiert
  • 1 cățel usturoi tocat mărunt
  • 1/2 linguriță ghimbir tocat foarte mărunt
  • 1 praf curry
  • 1 linguriță muștar tradițional cu boabe întregi
  • supa de legume sau de pui
  • 100 g ciuperci tăiate cuburi


MOD DE PREPARARE:

Punem usturoiul la călit în putin putin ulei, adăugăm ghimbirul, curry, muștarul și supa de pui. Lăsam sa fiarbă 5 minute după care adăugăm năutul. Mai lăsăm la fiert până se îngroașă sosul iar ultimele 3 minute adăugăm ciupercile. Se servește cald.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...