- PENTRU 4 PERSOANE
INGREDIENTE:
- 4 bucăți piept de pui
- 1 ceapa
- 1 lingura faina
- 1 iaurt natural
- 1 pahar cu supa de pui
- 4 linguri stafide
- 4 linguri nuci pisate
- pătrunjel tocat
- ulei
- sare
MOD DE PREPARARE:
Punem stafidele la umflat în putina apa. Tăiem pieptul de pui fideluta. Curățăm ceapa și o tocam marunt. Punem putin ulei la încălzit și călim ceapa, adăugăm fidelutele de piept de pui și le lăsăm la călit până prinde putina culoare. Adăugăm faina, stafidele scurse de apa, nucile și patrunjelul. Adăugăm supa de pui și iaurtul. Lăsam sa fiarbă la foc mic până când se îngroașă sosul. Se servește cald cu garnitura de orez basmati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu