sâmbătă, 22 martie 2014

STUFAT DE VITA CU ANGHINARE SI CIUPERCI


INGREDIENTE:

  • 500 g carne de vita tăiată cuburi mari
  • 8 anghinare
  • 8 morcovi
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri boia dulce
  • 1/2 vin alb
  • 1 frunza dafin
  • sare
  • ulei


MOD DE PREPARARE:

Tăiem ceapa mărunt și o punem la călit cu putin ulei într-o oala de presiune. Dupa ce s-a călit ceapa adaugăm vinul și lăsăm sa se evapore alcoolul. Punem boiaua și mai lăsam un minut. Adăugăm morcovii curățați și tăiați rondele, ciupercile curățate și tăiate în doua dacă sunt mari, anghinarele curățate și tăiate în doua, frunza de dafin. Punem apa cit sa incorporam numai jumătate din ingrediente pentru ca avem ciupercile care vor mai lasă și ele apa. Punem sare  după gust și acoperim cu, capacul ermetic. Din momentul în care a început sa iasă abur, dam focul mai încet și lăsăm sa fiarbă timp de 40 minute.


POFTA BUNA!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

INGREDIENTE: 1 pachet piscoturi de șampanie 2 cutii cu branza mascarpone 3 galbenusuri 3 linguri zahar cafea (poate fi și fără cafei...