marți, 25 martie 2014

OMLETA CU CEAPA SI SPANAC


  • PENTRU 4 PERSOANE
INGREDIENTE:


  • 8 oua
  • 500 g spanac frunze
  • 1 ceapa
  • sare, piper
  • ulei

MOD DE PREPARARE:

Tocam ceapa mărunt și o punem la călit într-o tigaie cu putin ulei. Dupa ce am călit ceapa, adaugăm spanacul tocat mărunt și  lăsăm  până scade toată apa lăsată de la spanac. Punem sare după gust iar apoi o lăsăm la răcit. Separat într-un bol batem ouăle cu putina sare și piper. Amestecam ouăle bătute cu spanacul. Punem în tigaie putin ulei și  lăsăm sa se încălzească foarte bine apoi adăugăm compozitia în tigaie și potrivim focul sa nu fie prea tare ca sa nu se ardă. Dupa 2 minute putem întoarce omleta pe partea cealaltă cu ajutorul unui capac sau a unei farfurii întinse. Mai lăsăm 2 minute și o scoatem pe o farfurie. Se servește cald.


POFTA BUNA!


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...