- PENTRU 4 PERSOANE
INGREDIENTE:
- 4 oua
- 2 fire ceapa verde
- 1 dovlecel
- 1 vânată
- 1 ardei gras verde
- 1 cățel de usturoi
- rozmarin
- ulei
- sare
MOD DE PREPARARE:
Incalzim putin o tigaie și o ungem cu usturoi. Punem 4 linguri de ulei, adăugăm ardeiul tăiat cuburi și ceapa tăiata rondele finuțe. Lăsam la călit câteva minute, după care le scoatem pe o farfurie.
An aceeași tigaie dovlecelul impreuna cu vânăta tăiate cubulețe. Lăsam la călit câteva minute si amestecam cu ceapa și ardeiul pe care le-am călit mai devreme. Condimentam cu sare și rozmarin după gust. Separat într-o tigaie preparam ouăle ochiuri. Formam patru platouri cu timbralul preparat iar deasupra ornam cu, cite un ou ochi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu