sâmbătă, 18 ianuarie 2014

VITA CU CASTRAVETI MURATI SI ANGHINARE

INGREDIENTE:


  • 700 g filete de vita
  • 4 anghinare din conserva
  • 5-6 castraveciori murați în saramura
  • pătrunjel
  • 1/2 pahar vin alb sec
  • faina
  • ulei
  • sare
  • piper


MOD DE PREPARARE:

Subțiem filetele de carne și le tăiem în mărime potrivite.Le sărăm și piperam. Le trecem prin faina. Într-o tigaie punem putin ulei și rumenim carnea pe ambele părți. Adăugăm vinul și lăsăm sa scadă la foc mic timp de 5 minute. Tăiem anghinarele în doua și castraveciorii ii tăiem rondele.
Le adăugăm împreună cu, carnea, presărăm patrunjelul și le lăsăm sa fiarbă împreună 3-4 minute. Se servește cald.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

INGREDIENTE: 1 pachet piscoturi de șampanie 2 cutii cu branza mascarpone 3 galbenusuri 3 linguri zahar cafea (poate fi și fără cafei...