marți, 28 ianuarie 2014

SOMON INVELIT CU JAMON LA CUPTOR

INGREDIENTE:


  • 2 somoni sau 1 filete de 500 g
  • 6 felii de jamon foarte subțiri
  • sare
  • piper


MOD DE PREPARARE:

Se cutata somonul. Daca sunt pești întregi ii învelim cu feliile de jamon, dacă este filete așezăm  filetele cu pielita pe tava iar deasupra așezăm feliile de jamon. Se introduce în cuptor la temperatura de 150º C timp de 10-15 minute depinde de cuptor.
Se servește cu, cartofi prăjiți amestecat cu felii de ardei gras rosu și verde care a fost introdus la microunde cu o lingura de ulei și un praf de sare 5 minute.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...