joi, 30 ianuarie 2014

SALATA DE NAUT CU PESTO DE SPANAC

INGREDIENTE:


  • 300 g năut fiert
  • 2 oua fierte
  • 2 cepe
  • 1/2 varza
  • 1 ardei gras rosu
  • 50 g boabe porumb fiert


PESTO:


  • 75 g frunze spanac
  • 2 caței usturoi
  • 50 g parmezan ras
  • 20 g migdale pisate
  • 20 g nuci pisate
  • 400 ml ulei de măsline


MOD DE PREPARARE:

Spălăm frunzele de spanac, le lăsăm sa se usuce de apa. Într-un vas pentru Blender adaugăm: frunzele de spanac, parmezanul, usturoiul, migdalele, nucile și uleiul de măsline. Amestecam totul foarte bine până obținem un sos de pesto.
Într-un bol punem: năutul și porumbul. Varza o tăiem peștișor foarte fin, ouăle, ceapa cu ardeiul gras le tăiem cuburi și le adăugăm împreună cu năutul și porumbul. Amestecam totul cu sosul de pesto.


POFTA BUNA!

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...