- 300 g năut fiert
- 2 oua fierte
- 2 cepe
- 1/2 varza
- 1 ardei gras rosu
- 50 g boabe porumb fiert
PESTO:
- 75 g frunze spanac
- 2 caței usturoi
- 50 g parmezan ras
- 20 g migdale pisate
- 20 g nuci pisate
- 400 ml ulei de măsline
MOD DE PREPARARE:
Spălăm frunzele de spanac, le lăsăm sa se usuce de apa. Într-un vas pentru Blender adaugăm: frunzele de spanac, parmezanul, usturoiul, migdalele, nucile și uleiul de măsline. Amestecam totul foarte bine până obținem un sos de pesto.
Într-un bol punem: năutul și porumbul. Varza o tăiem peștișor foarte fin, ouăle, ceapa cu ardeiul gras le tăiem cuburi și le adăugăm împreună cu năutul și porumbul. Amestecam totul cu sosul de pesto.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu