vineri, 6 decembrie 2013

SUPA CREMA DE SPARANGHEL:


INGREDIENTE:


  • 10-12 fire de sparanghel
  • 2 lingurițe cu unt
  • 1/2 ceapa
  • 1 pahar cu lapte
  • 2 pahare cu supa de pui
  • 1 cartof mic
  • 1 lingura pătrunjel tocat fin
  • 1/2 pahar smântâna

MOD DE PREPARARE:

Punem în cratița în care vom fierbe supa crema, untul la topit. Punem și călim putin ceapa tocata mărunt în unt după care adăugăm laptele cu supa de pui. Când a dat în clocot adăugăm sparanghelul, cartoful tăiat cubulețe. Lăsam sa fiarbă 15-20 minute la foc mic, din momentul în care a dat în clocot.
Se pune în blender și se mixează până se formează o crema după care adăugăm smântâna și mai mixam putin. Se servește cald.


POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...