sâmbătă, 7 decembrie 2013

MACAROANE CU TON SI SOS DE MUSTAR

INGREDIENTE:


  • 500 g macaroane
  • 2 cutii cu ton
  • 5 linguri muștar Dijon
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 2 cești cu lapte
  • 1/2 ceașcă cu apa
  • 1 lingura de pătrunjel tocat fin
  • piper


Se toaca ceapa mărunt. Într-o tigaie punem untul la topit și adăugăm ceapa lăsând-o la călit până devine transparenta. Adăugam muștarul de Dijon și apa cu laptele. Lăsam sa fiarbă la foc mic pin se îngroașă sosul.
Punem sosul în blender și îl mixam putin. Il punem din nou în tigaie, mai dam în clocot și adăugăm tonul din conserva pe care îl scurgem de sosul sau uleiul pe care îl conține. Lăsam 2-3 clocote și adăugăm patrunjelul.
Sosul îl turnam peste macaroanele care le fierbem după indicațiile de pe pachet.


POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...