marți, 10 decembrie 2013

VINETE UMPLUTE CU TON

INGREDIENTE:


  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 1/2 praz
  • 1/2 ardei gras verde
  • 2 cutii ton din conserva
  • 6 roșii deshidratate
  • 2 linguri de pasta de roșii
  • 1 mozzarela
  • ulei de măsline
  • piper
  • sare


MOD DE PREPARARE:

Punem roșiile deshidratate la muiat în apa rece. Tăiem vinetele în doua pe lung. Scoatem miezul de la ele și îl tăiem cubilete mici. Tăiem cubulețe: ceapa, prazul și ardeiul verde, le călim într-o tigaie cu putin ulei. Adăugăm pasta de roșii și tonul. Lăsam câteva minute și adăugăm miezul de la vinete. Coace 5 minute și adăugăm roșiile deshidratate tăiate mărunt. Punem sare și piper după gust.
Umplem vinetele cu, compozitia de mai sus și deasupra punem feliuțe de mozzarela. Le introducem în cuptorul încins la 200 g 15-20 minute. Se servește cald.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...