- 150 g mozzarela
- 4 cartofi nu prea mari
- 200 g ciuperci
- 4 felii jamon sau șuncă presata
- 4 căței de usturoi
- 1 legătură de sparanghel
- ulei de măsline
- sare
- cimbru
MOD DE PREPARARE:
Spălăm cartofii, ii înfășurăm în film transparent și ii punem la microunde 20 minute. Când s-au muiat ii scoatem din pachetele și le tăiem capacele de circa 2 cm. iar cu ajutorul unei lingurițe scoatem interiorul de la cartofi.
Separat salam sparanghelul și îl punem la fiert într-o cratiță cu apa și sare 14 minute. Dupa ce au fiert ii scurgem și ii răcim la jetul cu apa rece.
Într-o tigaie punem putin ulei la la călit: usturoiul, sparanghelul, jamonul (sunca presata) și cimbrul toate tăiate cubulețe mici.
Amestecam toată compoziția cu mozzarela tăiata cubulețe și cu miezul de la cartofi. Umplem cartofii și ii punem la cuptor 5 minute. Se servante cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu