sâmbătă, 7 decembrie 2013

BĂRCUȚE DE CARTOFI

INGREDIENTE:


  • 150 g mozzarela
  • 4 cartofi nu prea mari
  • 200 g ciuperci
  • 4 felii jamon sau șuncă presata
  • 4 căței de usturoi
  • 1 legătură de sparanghel
  • ulei de măsline
  • sare
  • cimbru


MOD DE PREPARARE:

Spălăm cartofii, ii înfășurăm în film transparent și ii punem la microunde 20 minute. Când s-au muiat ii scoatem din pachetele și le tăiem capacele de circa 2 cm. iar cu ajutorul unei lingurițe scoatem interiorul de la cartofi.
Separat salam sparanghelul și îl punem la fiert într-o cratiță cu apa și sare 14 minute. Dupa ce au fiert ii scurgem și ii răcim la jetul cu apa rece.
Într-o tigaie punem putin ulei la la călit:  usturoiul, sparanghelul, jamonul (sunca presata) și cimbrul toate tăiate cubulețe mici.
Amestecam toată compoziția cu mozzarela tăiata cubulețe și cu miezul de la cartofi. Umplem cartofii și ii punem la cuptor 5 minute. Se servante cald.


POFTA BUBA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...