miercuri, 11 decembrie 2013

RULOURI CU PESTE PALOMETAS

INGREDIENTE:


  • 4 filete de palometas
  • 8 sparangheli albi
  • 4 felii de jamon foarte subțire
  • sare
  • piper
  • ulei


MOD DE PREPARARE:

Fileurile de peste le spălăm, le  svintam cu un șervețel de bucătărie, după care le dam  sare și piper.
Punem o cratiță cu apa si sare la fiert. Fierbem sparanghelii 14 minute. Ii scurgem și ii trecem prin jetul cu apa rece.
Punem fileurile de palometas pe un platou și le așezăm deasupra pe fiecare fileu cite o felie de jamon,  iar peste ele așezăm cite doi sparangheli. Formam rulouri și le infingem cite o scobitoare ca sa nu se desfacă. Le așezăm într-un va de yena uns cu ulei și le introducem în cuptorul încins la temperatura de 150º C timp de 15-20 minute. Se servesc, calzi cu garnitura de cartofi.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...