Biscuiți cu ovăz si coacăze sunt buni pentru a înlocui clasicul baton de cereale.
Au un gust plăcut, dulce acrișor, conțin fibra si vitamine, îmbunătățiți cu semințe de floarea soarelui si bostan.
INGREDIENTE:
- 250 g. faina de ovăz
- 100 g. faina integrala
- 50 g. zahar brun
- 1/2 linguriță scorțișoară
- 1 linguriță praf de copt
- 1 lingura coacăze uscate
- 3 prune uscate fara sâmburi
- 100 g. apa
- 100 g. ulei
MOD DE PREPARARE:
Punem in vasul de la Blender: faina de ovăz, faina integrala, zaharul brun, scorțișoara, praful de copt, coacăzele, prunele uscate si le dam la Blender la viteza 4 timp de 15 secunde.
Adaugam apa împreunare cu uleiul si mai amestecam 2 minute.
Scoatem compozitia din vas si mai amestecam cu mana 2 minute. Formam bilele cu mana iar la final le presam cu podul palmei. Așezăm biscuitii pe tava de cuptor cu foaie pentru copt, încălzim cuptorul la temperatura de 180 g. C cu flacără sus si jos. Le introducem in cuptor pentru 20-25 minute.
Acești ,, Biscuiți cu ovăz si coacăze,, se pot consuma cu lapte, ceai sau simpli.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu