sâmbătă, 23 ianuarie 2016

BISCUITI CU OVAZ SI COACAZE


Biscuiți cu ovăz si coacăze sunt buni pentru a înlocui clasicul baton de cereale.
Au un gust plăcut, dulce acrișor, conțin fibra si vitamine,  îmbunătățiți cu semințe de floarea soarelui  si bostan.


INGREDIENTE:


  • 250 g. faina de ovăz
  • 100 g. faina integrala
  • 50 g. zahar brun
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 lingura coacăze uscate
  • 3 prune uscate fara sâmburi
  • 100 g. apa
  • 100 g. ulei


MOD DE PREPARARE:

    Punem in vasul de la Blender: faina de ovăz, faina integrala, zaharul brun, scorțișoara, praful de copt, coacăzele, prunele uscate si le dam la Blender la viteza 4 timp de 15 secunde.
Adaugam apa împreunare cu uleiul si mai amestecam 2 minute.
Scoatem compozitia din vas si mai amestecam cu mana 2 minute. Formam bilele cu mana iar la final le presam cu podul palmei. Așezăm biscuitii pe tava de cuptor cu foaie pentru copt, încălzim cuptorul la temperatura de 180 g. C cu flacără sus si jos. Le introducem in cuptor pentru 20-25 minute.
Acești ,, Biscuiți cu ovăz si coacăze,, se pot consuma cu lapte, ceai sau simpli.

POFTA BUNA !









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

INGREDIENTE: 1 pachet piscoturi de șampanie 2 cutii cu branza mascarpone 3 galbenusuri 3 linguri zahar cafea (poate fi și fără cafei...